Stavanger

Verksgata 14B
Telefon 51 85 09 10

Haugesund


TELEFON 407 677 33

Send mail
 

Utvikling

Utvikling kan være synlig, tenk bare utviklingen innen teknologi de siste 60 årene og hvilke produkter og muligheter denne har ført til. Det finnes også utvikling som kan være mindre synlig, men kanskje desto viktigere. Personlig utvikling handler om å finne de gode ressursene i deg selv og foredle disse slik at du gjør mer nytte av dine potensialer – både i jobblivet og privatlivet.

 

HR er et ord som nå er å finne i enhver bedriftsammenheng her til lands, og sier alt om hva de ansatte i en bedrift er: human resources, eller menneskelige ressurser. I bunn og grunn er utviklingen i en bedrift i hendene på de ansatte, og får de ikke muligheter til å bruke ressursene, mister bedriften både sjanser og potensialer, og i verste fall arbeidskraft. Internett og iPad kom ikke av seg selv! Scan One er opptatt av at bedrifter, og dermed de ansatte, utvikler seg og oppnår mål og visjoner, og vi har flere forslag til hvordan, hvorfor, hva og hvem.

 

Som bildet viser, utvikling er ikke alltid synlige med det første, og det går ofte sakte fremover – men med ett er det merkbart!