Stavanger

Verksgata 14B
Telefon 51 85 09 10

Haugesund


TELEFON 407 677 33

Send mail
 

Hvem er vi?

Oppdatert

Bred kompetanse og erfaring er et viktig utgangspunkt, men utvikling står likevel sterkest. Vi i Scan One fokuserer kontinuerlig på å oppdatere oss på trender, nye produkter og relevante endringer i omgivelsene. Våre kunder skal kunne forvente optimale løsninger på sine utfordringer – din opplevde kvalitet er viktig for oss.

 

Engasjert

I prosess og gjennomføring har vi et like bredt fokus både på helhet og detalj. Vårt engasjement strekker seg fra idé til ferdig gjennomført arrangement. Vi tar oss av alle aspekter av gjennomføringen slik at du kan prioritere målet med arrangementet for dine kunder eller medarbeidere. Å benytte deg av vår kompetanse gir deg tid til å fokusere på dine gjester eller kollegaer.

 

Topptrent

Scan One bidrar med rådgivning, trening og foredrag tilpasset bedriften. Gjennom kjennskap til markedet og et stort nettverkt av fagpersoner finner vi den rette personen for deres behov. I samarbeid med CTS-Setting tilbyr vi spisskompetanse innen bedriftsutvikling og prestasjonstrening. Kommunikasjon, salgstrening, strategi, presentasjonsteknikk, måloppnåelse, intern stammekultur, motivasjon, trendforedrag og markedsrådgivning er noen av områdene vi dekker.

 

Last ned vår brosjyre ved å trykke på bildet til høyre nedenfor (pdf)